1. Wat kost een
  2. Stukadoor

Wat kost een stukadoor?

We geven u inzage in de kosten voor een stukadoor middels prijzen per vierkante meter. Zodoende kunt u zelf eenvoudig berekenen waar u ongeveer rekening mee moet houden. Een stukadoor kost tussen de € 15,- en € 20,-  per vierkante meter voor het stukadoren van muren. Voor plafonds liggen de gemiddelde kosten voor een stukadoor wat hoger; tussen de € 20,- en € 25,-.

De stukadoor is een belangrijke schakel in het afronden van het verbouwproces. Hij zorgt ervoor dat de grove bouwmuren woonklaar worden. Dat een stukadoor u kost hangt af van wat hij/zij moet stukadoren. Een grove/zwaar beschadigde wand kost meer tijd en materiaal om af te werken dan een wand die al redelijk netjes is. Ook zal het afwerken met sierpleister vanzelfsprekend meer kosten dan een wand behangklaar maken.

Staar u - zoals bij iedere klus - niet blind op de prijs. Het is essentieel dat u het werk aan een iemand uitbesteedt die zijn vak verstaat. Ook de gebruikte materialen zijn van belang: het ene stuc is het andere niet.

Vraag voor altijd bij meerdere stukadoors wat het kost om stukadoren. Belangrijk is dat de stukadoor de muur/plafond komt bekijken. Zodoende kan hij een een realistische offerte maken. Op een offerte van een stukadoor staan zaken als materiaalverbruik, voorrijkosten, BTW en uurloon vermeld.

Precies weten wat een stukadoor kost? Vraag dan offertes aan!


Maak van het onderstaande formulier gebruik om snel bij meerdere stukadoors offerte aan te vragen. Wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk en sturen deze alleen door naar 5 stukadoors uit uw regio.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

Projectgegevens

Te stuken oppervlakte (in m2) *
Stuken ten behoeve van
Sierpleister
Staat oppervlakte
Huidige ondergrond
Zelf voorbewerken (?)
Heeft u een nieuwbouwhuis?Ja Nee
Overige wensen en informatie

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht