1. Wat kost een
  2. Nieuwe CV ketel

Wat kost een nieuwe CV-ketel?

Wat kost een nieuwe CV-ketel is een vraag die moeilijk te beantwoorden is omdat een nieuwe ketel ook geld bespaard. Om u toch een idee te geven: De kosten van een nieuwe ketel ligt doorgaans tussen de € 1000,- voor eenvoudige, tot € 3000,- voor zeer krachtige ketels.

Een nieuwe CV-ketel kost dus niet alleen geld; u bespaart ook. Doordat de ketel zuiniger is, valt uw energierekening lager uit. De kosten die u op de energierekening bespaart zijn direct te verrekenen met de aanschaf van de ketel. Stel dat uw energierekening 10 euro per maand minder bedraagt, dan heeft u binnen 16 jaar een ketel van € 2000 "terug-bespaard".

Een ketel heeft een economische levensduur. Wanneer een economische levensduur ten einde is betekend dit dat het duurder is om de ketel te blijven repareren dan deze vervangen. Een nieuwe CV ketel drukt dus ook de kosten van onderhoud en reparatie.

Een nieuwe CV-ketel kost u zo tussen de € 1000,- en € 3000,-. Het is ook mogelijk een CV-ketel te leasen. De kosten van het leasen van een ketel liggen tussen de € 20,- en € 30,- per maand.

Precies weten wat een CV-ketel kost? Vraag offertes aan!


Wilt u precies weten wat een nieuwe CV-ketel kost? Vraag dan eenvoudig offertes aan middels het onderstaande formulier. Wij sturen uw gegevens alleen door naar 5 CV-ketel leveranciers bij u uit de regio. Deze bedrijven benaderen u vervolgens met offertes voor het vervangen van uw CV-ketel. Zodoende kunt u de kwaliteit en prijs van de dienstverlening goed vergelijken.

Kies uw regio

In welke regio zoekt u een geschikte aanbieder?
Regio * Toon kaart Toon kaart

Beschrijving woning

Soort woning
Woonoppervlakte (m2)
Aantal woonlagen
Mate van isolatie

Uitgebreide projectbeschrijving

Om u een offerte op maat te kunnen sturen, hebben de CV-installateurs een zo uitgebreid mogelijke beschrijving nodig. Omschrijf zo uitgebreid mogelijk de huidige situatie en de gewenste situatie.
Opdrachtbeschrijving
Type ketel
Warm water tappen (?)

Bestanden meesturen (optioneel)

U kunt ter verduidelijking van de offerteaanvraag eventueel een bestand meesturen. Dit kan een foto zijn, of bijvoorbeeld een tekstbestand. Alleen de bekende bestandstypen zoals onder andere pdf, doc, xls, jpg, gif zijn toegestaan. De bestanden die u wilt meesturen mogen in totaal maximaal 2 MB groot zijn. Afhankelijk van uw verbinding kan het wel even duren voor de bestanden geupload zijn en u dus naar de volgende stap gaat.
Bestand
Bestand
Bestand
Velden met een * zijn verplicht